Seizoen Balinese dansrepetities weer begonnen!

Afgelopen zondag is onze voltallige groep DwiBhumi (waaronder twee nieuwe talentvolle danseressen die zichzelf op een later tijdstip zullen introduceren!) begonnen met vaste repetities in Rotterdam. Fijn om weer nieuw repertoire te kunnen instuderen! Nadat we afgelopen jaar de Kembang Girang hebben kunnen presenteren, onder andere tijdens de Tong Tong Fair in Den Haag, focussen we ons nu op de choreografie van de Sekar Jempiring, de elegante mascottedans van Bali’s hoofdstad Denpasar.

Natuurlijk staat er daarna ook alweer een nieuwe dans op het programma, naar die houden we nog even geheim totdat de boot met onze nieuwe danskostuums uit Bali is aangekomen! Naar verwachting eind april…

Balinese dans DwiBhumi dansles dansworkshop optredens kembang girang
Repetitie Balinese dans (Kembang Girang) met (bijna) de hele groep DwiBhumi in Rotterdam

3 gedachten over “Seizoen Balinese dansrepetities weer begonnen!”

 1. We hebben je vak solo of met z’n tweeën de Balinese dans zien opvoeren.
  Fantastisch. We hopen ook je hele groep eens te zien dansen.
  Ook je lezingen en Balinese workshops waren altijd erg interessant.
  Ed

 2. Dag Ed, dank je voor je leuke reactie. Ja, het zou zeker leuk zijn om wat vaker met de hele groep op te kunnen treden. Op 25 mei (nog wel ver weg) dansen we met een grotere groep tijdens de Pasar Malam Oost West in Zutphen bijvoorbeeld. Wie weet tot dan! Hartelijke groet, Aafke

 3. Ik zou best willen komen kijken naar jullie Balinese dansen in Zutphen.. En met mij nogal wat vrienden, maar op die datum zijn wij op vakantie..
  Ik las ook op je site dat je Balinese decoratiematerialen verhuurt. Kunnen wij zeker eens huren. En een Balinese bruiloft, in ons geval een zilveren bruiloft, komt er weldra aan. Voor Balinese materialen, tafelschikking, Balinese catering en bruidsmeisjes willen we graag gebruik maken van je expertise.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.