dwibhumi-balinesebruiloft-huwelijksdans1-balinese bruidskleding

Jullie Balinese huwelijksdans

Jullie eigen Balinese huwelijksdans! – Als bruidspaar staan jullie de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Maar wat is er spannender dan jullie gasten te verrassen op het moment suprême.  Alle ogen zullen op jullie gericht zijn als jullie elkaar, als kersverse echtgenoten, op Balinese wijze ten dans vragen!

In slechts 2 danslessen! – In twee sessies van 60-90 minuten leren we jullie de perfecte openingsdans voor jullie bruiloft. En als jullie nog speciale wensen of eigen leuke ideeen of wensen hebben, dan kunnen we die er uiteraard ook in verwerken!

Marieke en Aschwin voeren tijdens hun bruiloft in Amerongen een Balinese welkomstdans uit als verrassing voor hun gasten.

Prijs: 75 Euro per sessie per bruidspaar (exclusief eventuele reiskosten a maximaal 30 Euro per keer indien in Nederland). De docent komt graag naar jullie (thuis of op een door jullie uitgezochte locatie) toe voor de lessen.  De lessen kunnen plaatsvinden in onze dansstudio in Den Haag, maar aangezien de Balinese dans niet erg veel ruimte in beslag neemt is er in principe namelijk geen complete dansstudio voor nodig.

dwibhumi-bali-wedding-bruiloft-nederland-tongtongfair2014-11 10458658_10203338372452045_823334175179066081_nHuur Balinese danskleding – Uiteraard kunnen jullie bij ons ook de daarvoor benodigde Balinese danskleding huren. Tijdens de workshops krijgen jullie, als jullie dat willen, tevens een uitleg over het dragen van de kostuums, de haardracht en eventueel passende make-up. Indien gewenst kunnen we jullie op de huwelijksdag zelf ook helpen met de make-up en kleding tegen een vergoeding.

Onze Balinese danskleding is al te huur vanaf 65 Euro per persoon. De foto’s op deze pagina tonen slechts enkele opties.

Ook leuk! Balinese dansworkshops voor vrijgezellenfeestjes

Misschien willen jullie – als vriendinnen van de bruid – haar wel verrassen met een workshop Balinese dans tijdens een vrijgezellen-feestje (of één van onze andere Balinese culturele workshops) of studeren de bruidsmeisjes en bruidsjonkers in het geheim een echte Balinese welkomstdans in voor het kersverse bruidspaar!

Hebben we jullie op een idee gebracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie