Aanmelden nieuwsbrief DwiBhumi

Inmiddels zijn er meer dan 300 mensen geabonneerd op de digitale nieuwsbrief van DwiBhumi Balinese Dans & Cultuur. Hier zijn wij heel blij mee, want wij werken graag mee aan het verspreiden van Balinese dans en cultuur in Nederland en Europa.

Onze nieuwsbrief verschijnt ca. eens in de 2 maanden. Hierin vermelden wij onze openbare optredens, workshops en lezingen en ander nieuws waarmee wij Bali-liefhebbers hopen te interesseren.

Aanmelden en afmelden nieuwsbrief

Wilt u ons volgen, één van onze activiteiten bijwonen bij u in de buurt of ons zien dansen? Door ons een e-mail te sturen met in het onderwerp de tekst “aanmelden nieuwsbrief” kunt u zich aanmelden.

Dit kunt u doen naar de volgende adressen:

info@balinesedans.nl  of  info@dwibhumi.nl

Uiteraard vinden wij het leuk om te weten om welke reden u interesse heeft in onze activiteiten. Een toelichting is dus altijd welkom, maar voelt u zich vooral niet verplicht!

Afmelden voor de nieuwsbrief kan uiteraard zonder opgaaf van reden op ieder gewenst moment op dezelfde wijze als het aanmelden. Zet u dan in de onderwerp-regel van uw e-mail s.v.p. de woorden “afmelden nieuwsbrief”.

Wij ontmoeten u graag tijdens een van onze activiteiten op het gebied van Balinese dans, kunst en cultuur!

Hartelijk dank voor uw interesse.

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie