Wat bieden wij?

DwiBhumi wil u graag het sprankelende gevoel van Bali van dichtbij laten beleven, zonder dat u daarvoor ver hoeft te reizen!

Bali; intense kleuren, magische klanken, intrigerende tempelceremonies, sierlijke bewegingen, elegante bevolking, machtige vulkanen, felgroene rijstvelden, exotische geuren van wierook en bedwelmende bloemen . . . het Indonesische eiland Bali is voor ons een niet aflatende bron van inspiratie, die we graag met u delen!

Dat doen wij met passie en professionaliteit. Vanuit onze liefde voor de Balinese dans en cultuur bieden wij u graag een verfrissende en geheel eigen invulling van uw feest of speciale gelegenheid . . . gewoon thuis in Nederland of België.

Dwibhumi is meer dan alleen maar dansen, wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd in Balinese (Indonesische) dansen, workshops, lezingen, verkoop en verhuur van Balinese decoratie’s, Balinese kleding en danskostuums, aankleden van bruiloft in Balinese stijl, Balinese bruidspaar aankleden, aankleden filmset/feestzalen/musea/tentoonstellingen, etc.

Zo bieden wij onder meer:

Door op de foto’s hieronder te klikken krijgt u een goede indruk, maar u kunt natuurlijk ook op verkenningstocht gaan via het menu in de bruine balk bovenaan de pagina.

balinesedansgroepdwibhumi-tongtongfair2015-gadungkasturi
Balinese dansoptredens
Balinese dansworkshops
dwibhumi-balineseworkshopwayangpoppen25
Workshop Balinese wayangpoppen maken
Tong Tong Festival 2013 DwiBhumi Balinese offerandes Aafke de Jong-4 kopie
Workshop Balinese offerandes maken
Uw Balinese bruiloft in Nederland of Belgie
dwibhumi balinese bruiloft bruidskleding bruidsmeisjes gastdames
Balinese (bruids)kleding
dwibhumi balinese bruiloft bedrijsfeest catering rijsttafel ijstaarten bruidstaarten
IJstaarten en (bruids)taarten
dwibhumi-coda-workshopbeleefbali2
Balinese kinderfeestjes
dwibhumi balinese bruiloft bedrijsfeest catering rijsttafel ijstaarten bruidstaarten
Authentiek Balinese catering
Balinese bruiloft DwiBhumi Balinese dans
Lezingen Balinese dans & cultuur
Bali Bahasa Indonesia DwiBhumi
Indonesische taalcursussen (bahasa Indonesia)
tanpa wajah without a face choreografie aafke de jong reggie baay
Hedendaagse dans geinspireerd door Indonesie

Balinese dans, catering, bruidskleding en nog veel meer . . .

Door middel van kleurrijke dans- en muziekoptredens, bijzonder eten of bijvoorbeeld een leuke workshop, maakt DwiBhumi van iedere feestelijke gelegenheid  – bruiloft, evenement,  openingsviering of bijvoorbeeld een uitje met collega’s of vrienden en vriendinnen – een verfijnde en oogstrelende belevenis, die Bali ademt in al zijn facetten!

Oog voor detail . . .

Of het nu om een Balinese dansuitvoering gaat, een authentieke Balinese catering of bijvoorbeeld uitnodigingen voor uw gasten in bijpassend Balinees design; iedere gelegenheid vraagt om een eigen benadering, waarbij wij onze uiterste best doen om geen enkel detail aan onze aandacht te laten ontsnappen.

Tong Tong Festival 2013 DwiBhumi Balinese offerandes Aafke de Jong-4 kopie

Ook bij speciale opdrachten is DwiBhumi uw partner, zoals een afscheidsritueel of receptie, groots of juist intiem.

Wij bieden een groot scala aan mogelijkheden, geheel op uw wensen afgestemd. Onze focus ligt op het doen slagen van uw speciale gelegenheid of evenement. Zo komen grote of kleine festiviteiten altijd tot hun recht, op welke locatie dan ook. U kunt dan ook bij ons terecht voor alleen een Balinees dansoptreden, maar als u uw gasten geheel wilt onderdompelen in de sfeer van Bali, bent u bij DwiBhumi eveneens aan het juiste adres.

Ons team; toewijding, passie en vertrouwen

Wilt u weten wie wij zijn? Kijk dan op deze pagina.

Door onze toewijding en passie voor ons vak verleggen wij telkens weer onze mogelijkheden. Wij behandelen onze cliënten op dezelfde respectvolle wijze als wij zelf behandeld zouden willen worden. Vertrouwend op ons innovatieve team van specialisten op het gebied van onder andere styling, food, entertainment (dans en muziek) verwezenlijken wij graag die speciale ’touch of Bali’ voor u.

Met DwiBhumi voelt u zich dan ook voor even echt op Bali, zonder daarvoor ver te hoeven reizen!

dwibhumi balinese dance tong tong fair holland
Balinese dansgroep DwiBhumi danst tijdens de jaarlijkse Tong Tong Fair in Den Haag

U zoekt, maar vindt niet? – DwiBhumi biedt veel van wat met Bali heeft te maken, maar vindt u niet wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken wij graag naar een oplossing, want we blijven ons graag ontwikkelen!

Weblog, Facebookpagina en Instagram – Middels ons weblog (klik op nieuws) houden wij u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Facebook-pagina (www.facebook.com/dwibhumi)

Instagram: http://www.instagram.com/dwibhumi

We zouden het leuk vinden als u ons wilt Liken! – Bevalt hetgeen u leest en ziet u? Natuurlijk vinden we het dan erg leuk als u onze Facebook-pagina zou willen ‘liken’. Dat kan via de Facebook Like-button linksboven op deze website. Maar voelt u zich hiertoe uiteraard niet verplicht!

Aanmelden digitale nieuwsbrief DwiBhumi – We nodigen u ook graag uit zich in te schrijven op onze digitale nieuwsbrief die uiteraard geheel vrijblijvend en ca. 1 x per 2 maanden verschijnt in uw mailbox.

Rest ons u een hele boeiende reis door onze website te wensen in aanloop naar uw bijzondere dag of feestelijke gelegenheid. Wij beschouwen het als een eer hieraan een bijdrage te mogen leveren, goot of klein. Wij helpen u graag en denken graag met u mee!

Een altijd zonnige groet van het team van DwiBhumi!

– Nova Burdo-Marseline & Arjanti Sosrohadikoesoemo –

Foto boven: Hans Kleijn. Thumbnails van o.a. Herwin Wels, Marcel van Beek, Jan Mossink en Aafke de Jong

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie