DwiBhumi Balinese kleding kostuums kostumering bruidskleding gastdames

Balinese kleding & kostumering

Een warm welkom zet de toon voor de rest van de avond. In traditionele Balinese kleding gehulde gastdames- en heren maken uw feest compleet en geven uw gasten direct het gevoel een andere wereld binnen te stappen.

Onze rijk versierde Balinese kostuums stelen zeker de show!  Voor als het echt sjiek moet zijn beschikken wij over traditionele Balinese kleding met prachtige kleuren en goudopdruk . Maar uiteraard valt ook te denken aan de traditionele sarong en kebaya voor de vrouwen en een hooggesloten jas tutup voor de mannen.

Eigen personeel of (Aziatische) gastdames – en -heren – Uw eigen personeel steken we in ‘Balinees goud’ – perada genoemd – , maar desgewenst kunnen wij ook zorgdragen voor perfect uitgedoste en uiterst vriendelijke en professionele gastdames- en/of heren.

Hieronder een aantal kostuumvoorbeelden:

Voor informatie en een offerte kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie