Balinese (bedrijfs)feesten

Genieten met al uw zintuigen

Graag delen we onze passie voor Bali met u en laten u en uw gasten met alle zintuigen genieten. En dat kan dichterbij dan u denkt. Van uw event, groots of intiem, maakt DwiBhumi een verfijnde en oogstrelende belevenis die de sfeer van Bali ademt in al zijn facetten.

Ook bij speciale opdrachten is DwiBhumi uw partner, zoals een receptie, opening van een expositie of locatie of bijvoorbeeld een jubileum. Elke gebeurtenis vraagt om een eigen benadering, waarbij geen enkel detail aan onze aandacht ontsnapt.

Wie droomt er nooit eens van een tropisch eiland? U kunt natuurlijk blijven dromen, en laten we eerlijk zijn, soms zijn dromen gewoon mooier dan de werkelijkheid, maar u kunt die werkelijkheid ook een beetje aantrekkelijker maken. En daar hoeft u niet eens perse ver voor te reizen.

Wij zorgen ervoor dat u hier in Nederland uw event a la Bali zult beleven, als gift aan uw collega’s, VIPS’s, familie en vrienden en natuurlijk aan u zelf!

Wordt u enthousiast van de idee om uw gasten onder te dompelen in de sfeer van Bali en hen die van dicht bij te kunnen laten proeven, ruiken, voelen, horen, zien, kortom, te beleven met alle  zintuigen?

Laat DwiBhumi u en uw gasten dan meenemen op reis, maar dan wel in eigen land en binnen het bereik van uw portemonne.

Deze website geeft een indruk van wat DwiBhumi u of uw bedrijf heeft te bieden op het gebied van evenementen in de sfeer en stijl van Bali in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de styling van uw locatie, het eten, dans- en gamelanoptredens, passende uitnodigingen, een ijtaart in Balinees design en nog meer tropische verrassingen.

En zo komt uw droom toch opeens een heel stuk dichterbij! Want laten we wel wezen, u natuurlijk altijd nog (een keer) naar Bali gaan!

ONS AANBOD, UW WENSEN

DwiBhumi kan uw bedrijfsfeest, evenement of andere feestelijke gebeurtenis met als thema Bali onder andere helpen verzorgen op de volgende vlakken.

  • styling en entourage van uw locatie
  • authentieke Balinese catering en (ijs)taarten met Indonesisch design en smaken
  • entertainment, zoals Balinese dans- en gamelanoptredens, maar ook bijvoorbeeld bands met een Oosters tintje
  • workshops voor uw gasten (voor volwassenen en kinderen)
  • ontwerp en uitvoering van drukwerk passend bij het thema Bali
  • kostumering van gastdames en -heren
  • bloemdecoraties
  • vastleggen van uw evenement in beeld (foto/video)

Wij zullen hierbij uiteraard uw wensen in acht nemen en onze uiterse beste doen om deze te verwezenlijken!

Kijkt u voor meer informatie onder de verschillende kopjes in ons hoofdmenu onder (bedrijfs)feesten of neem voor meer informatie contact met ons op.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie