DwiBhumi Balinese kleding kostuums kostumering bruidskleding gastdames

Balinese bruiloft

Zijn jullie als aankomende huwelijkspartners ook helemaal weg van Bali? Het team van DwiBhumi zorgt ervoor dat je hier . . . thuis, in Nederland of Belgie, je droomhuwelijk in Balinese stijl en sfeer kunt beleven. Als voorproefje van jullie huwelijksreis (jullie gaan misschien zelf wel naar Bali?), of gewoon omdat je je gasten niet op kosten wilt jagen door hen een duur vliegticket te laten betalen. Of wellicht heb je op een andere manier een band met Bali of Indonesie . . . er zijn zoveel redenen te bedenken om de sfeer van Bali dichterbij huis te willen halen. En geloof ons, wij begrijpen dat!

Beleef Bali met al je zintuigen
Slaat jullie fantasie op hol en worden jullie enthousiast van de idee om de sfeer van Bali ook tijdens jullie huwelijk van dicht bij te kunnen proeven, ruiken, voelen, horen, zien, kortom, te beleven met al julliee zintuigen zonder daarvoor een jetlag te hoeven oplopen?

Laat DwiBhumi jullie dan meenemen op reis . . . in eigen land en binnen het bereik van jullie portemonnee.

Dit gedeelte van onze website geeft een indruk van wat DwiBhumi jullie te bieden heeft op het gebied van trouwen in de sfeer en stijl van Bali in Nederland en Belgie. Denk bijvoorbeeld aan de styling van jullie locatie, jullie outfit, het eten, dans- en gamelanoptredens, passende uitnodigingen, een bruidstaart a la Bali en nog meer tropische verrassingen.

En zo komt jullie Balinese droom opeens een stuk dichterbij! Want laten we wel wezen, je kunt natuurlijk altijd nog (een keer . . . en nog een keer . . .) naar Bali gaan!

Laat je inspireren door onze suggesties en foto’s. Mochten jullie vragen hebben of een keer een kennismakingsgesprek willen, waarin we jullie wensen en onze mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Jullie wensen staan voorop!

DwiBhumi kan jullie huwelijk of bruiloftsfeest met als thema Bali onder andere helpen verzorgen op de volgende vlakken. Wij voelen het als een eer om te mogen helpen jullie wensen te verwezenlijken.

  • Styling en entourage van jullie locatie (ook hebben wij goede tips voor bijzondere trouwlocaties in Nederland en Belgie)
  • Authentieke Balinese catering en (ijs)taarten met Indonesisch design en smaken
  • Entertainment, zoals Balinese dans- en gamelanoptredens, maar ook bijvoorbeeld bands met een oosters tintje
  • Workshops voor jullie gasten (voor volwassenen en kinderen)
  • Ontwerp en uitvoering van drukwerk passend bij het thema Bali
  • Kostumering van bruidsmeisjes of bruidsjonkers, gastdames en -heren
  • Bloemdecoraties, tafeldecoraties, tafeldekkingen, centerpieces etc.
  • Vastleggen van jullie gehele bruiloft in beeld (foto/video), pre-weddingshoot etc.

Vraag gerust om meer informatie of een offerte. Dat kan telefonisch, per e-mail of via ons contactforumulier. Ook maken wij graag een afspraak voor een wederzijdse kennismaking.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie