DwiBhumi Balinese feesten decoratie styling

Styling en decoratie uit Bali

Zouden jullie het ook bijzonder vinden als jullie bruiloft hier in Nederland of Belgie iets van de warme en kleurrijke sfeer van Bali uitademt?

Wat betreft styling in de sfeer van Bali kun je met DwiBhumi alle kanten op. Van eenvoudig, elegant en modern tot een extravagante kleurexplosie. Jullie wens als bruidspaar staat bij ons voorop en wij denken graag met jullie mee!

 Decoratie voor binnen en buiten waarmee u Bali dicht bij brengt!

DwiBhumi beschikt over een groot aantal Balinese decoratie-materialen, zoals parasols, vlaggen, beelden, houtsnijwerk en onmisbare versieringen van bijvoorbeeld gedroogd palmblad, die voor de kenmerkende sfeer van het eiland zorgen.

Daarnaast staat ons creatieve team klaar om samen met ieder koppen een eigen design te maken voor een bruiloft waarin alle details op elkaar zijn afgestemd.

Foto’s: collectie DwiBhumi, met dank aan Wild©ART

Tafeldesign & tafelschikkingen – Tijdens het diner of de lunch vormt  de wijze waarop de tafels zijn gedekt een belangrijk element. Een prachtig gedekte tafel voelt als een warm welkom en laat jullie gasten uitzien naar de maaltijd waarvan gezamenlijk genoten zal worden.

DwiBhumi kan tevens zorgdragen voor originele naamkaartjes bij de zitplaatsen van jullie gasten die helemaal passen bij het thema Bali.

Uiteraard maken passende uitnodigingen, menukaarten en bedankjes na afloop jullie dag helemaal af.

dwibhumi bruidskaarten huwelijkskaarten trouwkaarten uitnodigingen bali
Voorbeeld menukaart in de stijl van Bali door DwiBhumi – foto: Marcel van Beek/Wildcart

Willen jullie weten wat wij voor mogelijkheden bieden voor op ’t bord? Wat denken jullie van een diner in authentiek Balinese stijl? Of een bruidstaart of ijstaart met Balinees design en smaak?

De foto’s hieronder geven enkele voorbeeldtafels weer die wij alvast voor jullie gedekt hebben. Ter inspiratie, want we kunnen uiteraard alle kanten op. We zijn benieuwd naar jullie wensen als bruidspaar en gaan daarmee graag aan de slag.

_______________

Met veel dank aan Gasthuis du Soleil in Doesburg voor het belangeloos ter beschikking stellen van hun locatie!

VOORBEELD TAFEL BALI ALAM (natuurtafel)

Deze tafel met voornamelijk natuurlijke materialen straalt authenticiteit, rust en warmte uit. Het diner dat hier bij uitstek bijpast is zoveel mogelijk bereid met biologische producten.

_______________

VOORBEELD TAFEL BALI MODERN (moderne tafel)

De tafel uit dit voorbeeld heeft een elegante, maar eenvoudige look, die goed past bij in deze tijd, waarin strakke lijnen en een pure uitstraling de boventoon voeren.

_______________

VOORBEELD TAFEL BALI BAGUS (luxe tafel)

Deze luze tafel gebruiken we als voorbeeld om te laten zien dat de rijke sfeer van Bali ook past in een rustieke omgeving, zoals we die vaak in Nederland en Belgie tegenkomen. Gouden ornamenten en Aziatische beelden mogen dan ook niet ontbreken.

_______________

VOORBEELD DESSERTTAFEL BALI MANIS (zoete tafel)

Op Bali is men dol op zoete hapjes, bereid uit rijstmeel, kokos en palmsuiker. Ze komen voor in allerlei aantrekkelijke en creatieve vormen en zijn niet alleen een lust voor het oog, maar smaken ook heerlijk licht en verfijnd. Het recept dus voor een vrolijk gekleurde tafel vol exotische verrassingen!

_______________

Rechtstreeks uit Bali – Onze materialen komen rechtstreeks uit Bali. Sommige benodigdheden worden op aanvraag handgemaakt door ons eigen team, waardoor de uitstraling van uw bruiloft uniek is en bovendien de kosten beperkt bijven!

Deze website kan slechte een kleine indruk geven van onze mogelijkheden. Graag komen wij vrijblijvend bij jullie langs om door middel van beeldmateriaal te laten zien wat er mogelijk is.

dwibhumi-balinese-bruiloft-bedrijfsfeest-styling-decoratie-parasols

Neem uiteraard geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Foto’s: collectie DwiBhumi, met dank aan Wild©ART

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie