Optreden DwiBhumi tijdens Let’s Dance Donderdag Meppeldag 24 juli 2014

dwibhumi balinese dans livio enschede mei 2014
Rahmida Dewi Patmawati van Balinese dansgroep DwiBhumi danst de tari Panji Semirang in verzorgingstehuis Livio in Enschede, mei 2014

Dit jaar treedt DwiBhumi 3 maal op tijdens de Let’s Dance van Donderdag Meppeldag op, juist, een donderdag, namelijk 24 juli 2014 en inderdaad, in Meppel. De entree is gratis en het lijkt erop mooi weer te worden, wat erg goed uitkomt, daar het festival buiten op diverse podia door de stad wordt gehouden.

DwiBhumi treedt op om:

  • 11:30 uur
  • 13:30 uur
  • 15:30 uur

Van de website www.donderdagmeppeldag.nl: Deze zomer mogen natuurlijk culturele dansen uit zonnige streken niet ontbreken. Op de Wheem in Meppel kunt u daarom genieten van indrukwekkende dansgroepen die je laten meeslepen naar een ver en zonnig oord. Zo geeft DwiBhumi een mooie impressie van de Balinese dans en zorgt Samba No Pé voor een tropische sfeer.  Waar u zeker niet stil bij kunt blijven zitten, is de Afrikaanse groep Diop Percu. Zij zorgen met hun trommels en dans voor een swingend optreden.

Lees verder op: www.donderdagmeppeldag.nl of kijk hier eens naar het uitgebreide repertoire van Balinese traditionele en moderne dansen van DwiBhumi.