Balinese catering en (ijs)taarten

Bij een evenement in Balinese sfeer mag een authentieke Balinese rijsttafel niet ontbreken. In Nederland kennen we de Indonesische rijsttafel al decennia lang, maar met de Balinese keuken zijn we minder bekend. En dat terwijl menig Europeaan voor een vakantie maar al te graag naar dit tropische eiland vliegt. Wij zijn dan ook van mening dat de Balinese cuisine, met haar geurige kruiden meer aandacht verdient. En als u het eenmaal heeft geprobeerd zult u dit moeiteloos kunnen beamen!

Voor onze specialehartige en zoete hapjes en desserts en onze bijzondere Bali-(ijs)taarten kunt u verder naar beneden scrollen.

Met dank aan Gasthuis Du Soleil, Doesburg (locatie foto’s). Foto’s: collectie DwiBhumi, met dank aan www.wildcart.nl

Onze authentieke Balinese catering – die daadwerkelijk verschilt van de alom bekende Indonesische rijsttafel en pure, eigen smaakvariaties kent- smelt op de tong. De verschillende gerechten worden op prachtige wijze geserveerd in echte Balinese kleipotten op houtskool. In Balinese kleding gehuld personeel zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Het geheim: een snufje ‘cinta’ – Onze  Balinese chefkok gebruikt een speciaal ingrediënt, waardoor haar eten altijd heerlijk smaakt; een snufje cinta (liefde op z’n Indonesisch – spreek uit: tjinta)! Zij weet bovendien de traditionele Balinese gerechten desgewenst in een modern jasje te steken. Zo is er ieder jaar weer een nieuw soort “finger-food” en is er nu zelfs een likeur verkrijgbaar met een Indonesische smaak.

DwiBhumi Balinese catering rijsttafel
Traditionele Balinese sate lilit – foto: Aafke de Jong

Natuurlijk, biologisch en aangepast aan uw wensen – Wij vinden het bovendien belangrijk dat de ingrediënten zo veel mogelijk biologisch zijn en zo puur mogelijk worden gepresenteerd. Daarvoor wordt onder andere vers, frisgroen bananenblad gebruikt.

Het menu is altijd aan te passen aan uw wensen. Ook houden wij rekening met de dieetwensen van uw gasten en eventuele allergieën.

In Nederland en België – Wij leveren met enthousiasme door heel Nederland voor uw bestelling vanaf 10 personen! Naar België vanaf 20 personen.

BALINESE ZOETE EN HARTIGE HAPJES EN DESSERTS

Voordat u uw gasten op een heerlijke maaltijd trakteert is het fijn om de smaakpapillen alvast op te warmen. Hiervoor heeft u bij onze Balinese catering-service een keuze uit verschillende Balinese zoete en hartige hapjes en desserts. Niet alleen een lust voor het oog, maar tevens verrassend licht van smaak. Alleen al van hun exotische namen, zoals jaja apem, lak-lak, bubuh injin en sumping waluh loopt het water je in de mond. Een klein probleem: eenmaal geproeft is de kans groot dat je nooit meer iets anders wilt!

Offerte en voorbeeldmenu – Een complete Balinese rijsttafel kunt u al bestellen vanaf 20 Euro per persoon. Voor meer informatie en een voorbeeldmenu kunt u contact met ons opnemen. Vergeet u daarbij s.v.p. niet het aantal personen te vermelden en de plaats waar uw evenement wordt gehouden.

TAARTEN EN IJSTAARTEN

Naast Balinese catering verzorgen wij ook feestelijke taarten en ijstaarten met inspiratie uit Bali, zowel kwa smaak als wat betreft het design! Deze worden speciaal voor DwiBhumi gemaakt door een beroemde Italiaans-Indonesische ijssalon. Precies, een bijzondere combinatie van puur ambachtswerk en nieuwe smaakcombinaties. De taarten worden door heel het land bezorgd en ook naar veel plaatsen in Belgie.

Ambachtelijk Italiaans ijs gecombineerd met Indonesische smaken – De combinatie van heerlijk zacht Italiaans ijs en Indonesische smaken, voor zover mogelijk bereid met verse vruchten als manggo, lychee, kokos of de roemruchte vrucht durian, zullen uw gasten u doen smeken naar meer! En met smaken als groene thee of zwarte sesam bent u bovendien verzekerd van een up-to-date uitstraling, want fusionfood is niet voor niets “hot” . . . zelfs waar het om ijs draait!

DwiBhumi ontwerpt in samenwerking met haar partner ‘in ice’ regelmatig nieuwe modellen en u kunt ons ook uw eigen input geven. Wij gaan vervolgens met uw idee aan de slag en maken een unieke (ijs)taart die uw themafeest compleet zal maken.

Via het contactformulier kunt u een offerte aanvragen. Vergeet u daarbij s.v.p. niet om het aantal personen en de plaats van uw evenement te vermelden.

Foto’s: collectie DwiBhumi, met dank aan Wild©ART

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie