dwibhumi-balinesedans-workshopbasisschool-6

Balinese kinderfeestjes

dwibhumi bali kinderfeestje
Even op de foto tijdens een Balinees kinderfeestje in Den Haag

Volgens ons bestaat er niets leukers dan je als kind te wanen in een betoverende wereld vol mooie prinsessen die sierlijke dansen uitvoeren en sterke krijgers die de tempel bewaken. DwiBhumi neemt je mee naar een magisch land vol spetterende kleuren, vreemde geuren, nieuwe klanken en grappig, maar lekker eten. Tijdens het Balinese kinderfeestje van DwiBhumi leren de kids bovendien ook iets over een andere cultuur!

 

 

DwiBhumi verzorgt Balinese kinderfeestjes vol verrassende en tropische ervaringen. Een feestje voor alle zintuigen!

dwibhumi-coda-workshopbeleefbali2
Kinderen helpen mee met het maken van een Balinese offerande van fruit, koek en bloemen tijdens een kinderfeestje van DwiBhumi in Museum CODA (Apeldoorn 2014 – foto: Sandra Tydeman)

Als ouder/verzorger is het altijd fijn om je kids te verwennen. Zeker als ze jarig zijn! Maar of je nu een groot of klein feest geeft, als het je eigen en andermans kinderen betreft wil je er zeker van kunnen zijn dat zij zich vermaken in een veilige omgeving. En als je liever zelf even niet al die dingen hoeft te regelen is dat natuurlijk wel zo prettig!

Het Balinese kinderfeestje kan bij u thuis plaatsvinden of op een door u of ons uitgekozen feestlocatie.

 

De duur van het Balinese kinderfeestje wordt in overleg met u, als ouders/verzorgers, overeengekomen (gemiddeld 2,5 uur)

Meer informatie over de inhoud van het feestje en een prijsopgave kunt u middels ons contactformulier opvragen.

Geeft u daarbij s.v.p. aan hoeveel kinderen er naar schatting aan het Balinese kinderfeestje deel zullen nemen en in welke woonplaats het feest zal plaatsvinden.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie