cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-indonesische taallessen

Inschrijven kan al: nieuwe cursus Bahasa Indonesia begint op dinsdag 2 februari in Den Haag

In het nieuwe jaar gaan onze cursussen bahasa Indonesia (Indonesische taal) weer van start in Den Haag!

Wanneer? Op dinsdag 2 februari start er weer een nieuwe beginnersgroep (van 19:00 tot 20:30 uur) en aansluitend zijn mensen welkom met al enige of behoorlijke kennis van het Indonesisch (van 20:30 tot 22:00 uur).

(De daaropvolgende instapmogelijkheid in 2016 is dinsdag 4 oktober. Bij voldoende belangstelling kan er ook op andere dagen dan dinsdag les worden gegeven. Dit in overleg.)

Waar? Wijk- en dienstencentrum Het Klokhuis aan de Celebesstraat nr. 4 in Den Haag is de vaste locatie voor onze Indonesische taallessen (’s avonds gratis parkeren).

GRATIS PROEFLES OP DINSDAG 26 JANUARI OM 20:30 UUR IN WIJKCENTRUM HET KLOKHUIS, CELEBESSTRAAT 4, DEN HAAG

Cursus bahasa Indonesia Den Haag 2016 - DwiBhumi - indonesische taallessen

Lesmethode Docenten Michael Willé en Aafke de Jong, beiden afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, staan garant voor hun (inter)actieve taalmethode, waarmee u snel zult leren communiceren in het Indonesisch. Bovendien zitten er in ieder les culturele elementen verweven, waardoor u tevens kennis op doet van lokale gebruiken en gewoontes.

De lessen zijn zo opgebouwd dat er een balans is tussen spreek-, luister- en schrijfvaardigheid. Tijdens de lessen zal de nadruk liggen op de spreek- en luistervaardigheid en worden grammaticale concepten op een begrijpelijk gemaakt (bij grote groepen wordt er in kleinere groepjes gewerkt).

cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-1

De lesboeken van Rahman Syaifoel dienen als uitgangspunt, maar onze docenten hebben zelf een eigen werkmethode en aanvullende lesstof ontwikkeld om u de taal op een zo efficiënt en duidelijk mogelijke wijze eigen te laten maken.

Uiteraard leert u geen taal zonder er ook in uw eigen tijd aandacht aan te besteden. Een maal per week klassikaal oefenen mag uiteraard, maar de praktijk wijst uit dat als u zelf thuis ook met de taal aan de slag gaat, u het snelst resultaat zult behalen. Er worden dan ook huiswerkopdrachten gegeven en er zijn tevens online audio-oefeningen beschikbaar.

cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-7

Voor de meer serieuze student of studenten met een afwijkend niveau ten opzichte van de rest van de groep kunnen we, indien wenselijk, op maat opdrachten geven.

En last but not least;  ontmoeting met een native speaker behoort ook tot de inhoud van de cursus!

In 14 gezellige, leerzame en interactieve groepslessen leert u/leer je de taal die alle eilanden van dit bijzondere land met elkaar verbindt. Op een toegankelijke en stimulerende manier zult u/zul je het Indonesisch leren spreken, schrijven en begrijpen.

Om welke reden u/je de Indonesische taal ook wilt leren, u/je bent van harte welkom!

Privélessen zijn ook mogelijk.

cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-6

Meer weten? Ga naar deze pagina voor meer informatie over inhoud en prijs of neem persoonlijk contact op met onze docenten of meld je direct aan via het contactformulier en ontvang informatie hoe u/je zich/je kunt inschrijven.