DwiBhumi met stand en demonstratie Balinese huwelijksdracht en dans op Tong Tong Fair van 29 mei t/m 9 juni 2014

dwibhumi-balinese dans-bruiloft1
Voorbeeld bruid en bruidsmeisjes in Balinese stijl. Mat dank aan Gasthuis Du Soleil in Doesburg en Marcel van Beek.

DwiBhumi heeft haar mogelijkheden verbreed. Naast het geven van hoog kwalitatieve Balinese dansvoorstellingen in Nederland en Europa, verzorgen wij nu tevens tevens bruiloften en (bedrijfs)feesten in de sfeer van Bali.

En dat dichterbij dan u denkt!

Onder andere op het gebied van styling van uw locatie, alles wat te maken heeft met lekker en oogstrelend eten en drinken, bloemdecoraties, entertainment, ontwerp van uw uitnodigingen in bijpassende stijl en bijvoorbeeld foto- en videografie willen wij u graag een geweldig Bali-moment bezorgen.

Hier. Thuis in Nederland. Want wij begrijpen nu eenmaal als geen ander dat u ook regelmatig naar het Bali-gevoel verlangt, zonder dat u altijd in de gelegenheid bent om ver te reizen :-)!

Tijdens de komende Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag (29 mei t/m 9 juni 2014) kunt u persoonlijk kennis met ons komen maken.  Hier staan wij in het Indonesie-paviljoen met standnummer 2152.

We zouden het erg leuk vinden u te mogen verwelkomen in onze stand, waar we u uitgebreid kunnen vertellen over onze mogelijkheden.

Ook verzorgen wij tijdens de Tong Tong Fair een demonstratie Balinese huwelijksdracht op:

  • Dinsdag 3 juni om 19:00 uur (locatie: Bengkel), inclusief verrassing voor de smaakpapillen!
  • Zaterdag 7 juni om 20:30 uur (locatie: Bengkel), inclusief verrassing voor de ogen, oren en tong!

Kijk ook op: www.tongtongfair.nl

U bent altijd welkom, weer of geen weer!