cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-indonesischetaallessendenhaag

Cursus Bahasa Indonesia (beginners) van DwiBhumi van start in Den Haag op dinsdag 13 oktober

Docenten Michael Willé en Aafke de Jong, beiden afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, gaan na de zomer van start met een cursus Bahasa Indonesia voor beginners bij DwiBhumi.

Wijk- en dienstencentrum Het Klokhuis aan de Celebesstraat nr. 4 in Den Haag wordt de vast locatie voor onze Indonesische taallessen.

  • GRATIS PROEFLES OP DINSDAG 22 SEPTEMBER OM 20:00 UUR IN WIJKCENTRUM HET KLOKHUIS, CELEBESSTRAAT 4, DEN HAAG
  • START CURSUS: DINSDAG 13 OKTOBER 19:30 – 21:00 UUR

In 14 gezellige, leerzame en interactieve groepslessen leert u/leer je de taal die alle eilanden van dit bijzondere land met elkaar verbindt. Op een toegankelijke en stimulerende manier zult u/zul je het Indonesisch leren spreken, schrijven en begrijpen.

cursus bahasa indonesia den haag dwibhumi indonesische taallessen 2015

Onze docenten maken gebruik van de lesmethode van Rahman Syaifoel, die naast zijn lesboeken ook gebruik maakt van (online) opdrachten die u/je thuis kunt uitvoeren. Zij vullen de lessen tevens aan met eigen materiaal. Wetenswaardigheden over de cultuur en het dagelijks leven dragen er ook aan bij dat u/je het meeste zult kunnen halen aan uw/je bezoek aan Indonesië, voor bijvoorbeeld werk of vakantie. Last but not least;  ontmoeting met een native speaker behoort ook tot de inhoud van de cursus!

Om welke reden u/je de Indonesische taal ook wilt leren, u/je bent van harte welkom!

N.B. Lessen voor gevorderden en privélessen zijn ook mogelijk.

Meer weten? Ga naar deze pagina voor meer informatie over inhoud en prijs of neem persoonlijk contact op met onze docenten of meld je direct aan via het contactformulier en ontvang informatie hoe u/je zich/je kunt inschrijven.

  • (vertaling luidt: “Zeg, hoe zit dat eigenlijk??? Ben je je moeders’ taal soms vergeten !?)