Zomercursussen bahasa Indonesia bij DwiBhumi in Den Haag van start op donderdag 19 mei 2016

Deze zomer niet naar Indonesie? Niet getreurd! Vanaf donderdag 19 mei gaan er bij DwiBhumi in Den Haag weer nieuwe cursussen bahasa Indonesia (Indonesische taal) van start voor zowel beginners, intermediate als gevorderden.

Mocht u enkele lessen niet kunnen volgen, omdat u op stiekem toch vakantie bent, geen nood, deze kunnen op een later tijdstip worden ingehaald!

Voor inschrijven of meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail: bahasaindonesia.dwibhumi@gmail.com of bellen naar: 06 29 33 50 31.

cursussen-bahasa-indonesia-indonesische-taal-dwibhunmi-den-haag2016

Wanneer? Op donderdag 19 mei 2016 start er een nieuwe beginnersgroep (van 19:00 tot 20:30 uur). Aansluitend zijn gevorderden of mensen met al enige of behoorlijke kennis van het Indonesisch (intermediate) welkom (van 20:30 tot 22:00 uur).

Waar? Wijk- en dienstencentrum Het Klokhuis aan de Celebesstraat nr. 4 in Den Haag is de vaste locatie voor onze Indonesische taallessen (’s avonds gratis parkeren).

GRATIS PROEFLES OP DONDERDAG 12 MEI 2016 om 19:00 uur (beginners) en om 20:30 uur (intermediate/gevorderden) IN WIJKCENTRUM HET KLOKHUIS, CELEBESSTRAAT 4, DEN HAAG

(Later in 2016 kun je ook instromen, en wel op dinsdag 4 oktober. Bij voldoende belangstelling kan er ook op andere dagen worden gegeven. Dit in overleg.)

Lesmethode Docenten Michael Willé en Aafke de Jong, beiden afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, staan garant voor hun (inter)actieve taalmethode, waarmee u snel zult leren communiceren in het Indonesisch. Bovendien komen er in ieder les culturele elementen aan de orde, waardoor u tevens kennis op doet van lokale gebruiken en gewoontes.

De lessen zijn zo opgebouwd dat er een balans is tussen spreek-, luister- en schrijfvaardigheid. Tijdens de lessen zal de nadruk liggen op de spreek- en luistervaardigheid en worden grammaticale concepten op een begrijpelijk wijze verduidelijkt (bij grote groepen wordt er in kleinere groepjes gewerkt).

cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-1

De lesboeken van Rahman Syaifoel dienen als uitgangspunt, maar onze docenten hebben zelf een eigen werkmethode en aanvullende lesstof ontwikkeld om u de taal op een zo efficiënt en duidelijk mogelijke wijze eigen te laten maken.

Voor gevorderden wordt er lesmateriaal op maat samengesteld. U als student geeft aan wat uw leerdoel is, en daarop stellen wij voor u een leerplan op.

Uiteraard leert u geen taal zonder er ook in uw eigen tijd aandacht aan te besteden. Een maal per week klassikaal oefenen mag uiteraard, maar de praktijk wijst uit dat als u zelf thuis ook met de taal aan de slag gaat, u het snelst resultaat zult behalen. Er worden dan ook huiswerkopdrachten gegeven en er zijn tevens online audio-oefeningen beschikbaar.

cursusbahasaindonesia-dwibhumi-denhaag-7

Voor de meer serieuze student of studenten met een afwijkend niveau ten opzichte van de rest van de groep kunnen we, indien wenselijk, extra opdrachten geven.

En last but not least;  ontmoeting met een native speaker behoort ook tot de inhoud van de cursus!

Om welke reden u/je de Indonesische taal ook wilt leren, u/je bent van harte welkom!

Privélessen zijn ook mogelijk.

Meer weten? Ga naar deze pagina voor meer informatie over inhoud en prijs of neem persoonlijk contact op met onze docenten en ontvang informatie hoe u/je zich/je kunt inschrijven.

tel. docent Michael Willé: 06 29 33 50 31    I    e-mail: bahasaindonesia.dwibhumi@gmail.com