Zondag 19 juli Balinese dansgroep DwiBhumi tijdens Milkshake Festival Amsterdam

Het Milkshake Festival nodigde de dansers van DwiBhumi uit om een bijdrage te leveren aan het vieren van de diversiteit van de mens. Ook de Balinese dans hoort daarbij! Want laten we wel wezen, zonder kleur, dans, muziek en liefde zou de wereld een zoutloos geheel zijn . . .

Zoals de welkomsttekst op de website van het festival luidt:

Milkshake is een dance-festival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen.”

balinesedansgroep-dwibhumi-milkshakefestival 19 juli 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus of je nou dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank bent, je bent welkom om van het feest met o.a. een speciale show van 2 dansers van DwiBhumi in samenwerking met een dj te komen genieten. En natuurlijk van al de andere verrassingen die het festival in petto heeft.

Kijk voor meer info en tickets op Milkshake Festival

Foto’s: dank aan Piek Fotografie