indonesische-taallessen-denhaag-bahasa-indonesia-dwibhumi

Indonesische taalcursussen in Den Haag na de zomer: november 2016

Ook na de zomer kunt u weer terecht voor Indonesische taallessen bij DwiBhumi in Den Haag.

Voor de Indonesische taallessen hebben wij overigens een aparte website, waar u o.a. ook taaloefeningen en wetenswaardigheden over de Indonesische cultuur kunt vinden.

> Ga naar www.indonesischetaalles.nl

Op dinsdagavonden (start 1 november 2016) en donderdagavonden (start 3 november 2016) geven we lessen voor beginners (A1) en op het niveau van intermediate (A2) en gevorderden (B1 en B2).

In de week ervoor (dinsdag 25 en donderdag 27 oktober 2016) kun je een gratis proefles volgen, waarin we onder andere je instapniveau proberen te bepalen en onze lesmethode nader zullen toelichten.

Hieronder vindt u wel de flyer met de aankondiging voor de nieuwe cursusperiode in november 2016

dwibhumi-bahasa-indonesia-indonesische-taalles-den-haag

Tijdens de lessen leggen we de nadruk op het actief verweven van de Indonesische taal. Meteen al tijdens de eerste les breng je de taal spelmatig in de praktijk, samen met je medecursisten. Je krijgt (audio-)oefeningen mee voor thuis, waar je tevens de grammatica en woorden bestudeert, die je vervolgens de week daarop oefent in het klaslokaal. Ook wordt er aandacht besteed aan culturele aspecten, waar je, door het gebruik van taal, mee te maken zult krijgen als je een bezoek brengt aan Indonesië. Zo leer je volgens ons een nieuwe taal op een boeiende en effectieve wijze.