dwibhumi-bali-wedding-bruiloft-trouwkaarten-uitnodigingen_danseres

Trouwkaarten & drukwerk Bali

Op Bali kent creativiteit geen grenzen. Vandaar dat DwiBhumi ook de uitnodigingen, naamkaartjes en eventueel ander drukwerk zelf ontwerpt, geheel in harmonie met de stijl van jullie bruiloft a la Bali in Nederland of Belgie.

In onze ontwerpen is dan ook altijd iets van de sfeer van Bali en Indonesië te proeven. Met net dat beetje extra raffinement verrassen jullie je geliefden, familie en vrienden van een verfijnde uitnodiging en lichten jullie al een tipje van de sluier op van het thema van jullie (Balinese) huwelijksfeest.

dwibhumi-bali-wedding-bruiloft-trouwkaarten-uitnodigingen_danseres
BAMBOE – enkele kaart

Wij laten ons bij het ontwerpen van onze trouwkaarten bijvoorbeeld inspireren door de verfijnde offerandes die Balinese vrouwen dagelijks uit vers palmblad snijden en weven. Een andere inspiratiebron zijn de haast transparante figuren uit het Balinese schimmenspel (wayang kulit), oftwel het wayangpoppenspel. Deze patronen vind je bijvoobeeld terug in onze huwelijkskaarten, uitnodigingen en naambordjes voor de tafelschikking.

Onze unieke ontwerpen worden met de hand getekend. Bijzondere, eenmalige opdrachten, snijden we uit met de hand, maar de kaarten die op deze website te vinden zijn worden vervolgens door en lasermachine uitgesneden.  Het kant-achtige, doorzichtige effect heeft een magische uitstraling, die helemaal in de stijl van jullie bruiloft past.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van kaarten uit onze speciale collectie. Deze wordt geregeld opgefrist met een nieuw ontwerp. Natuurlijk maken wij ook graag een geheel uniek ontwerp voor jullie!

Kijk voor meer voorbeelden op de pagina van onze Bali kaartencollectie.

Kleur, formaat en tekst – De kaarten worden bedrukt en zijn leverbaar in zo goed als iedere kleur. Ook kunnen de afmetingen worden aangepast aan jullie wens (de kaarten op de foto’s zijn in A6-formaat, sommige zijn enkel, andere dubbel, maar alle variaties zijn mogelijk).

Nieuw ontwerp – Op aanvraag maken wij graag een nieuw Bali-ontwerp voor jullie, zodat jullie verzekerd zijn van een unieke kaart speciaal voor jullie Balinese bruiloft in Nederland of Belgie. Het maken van een nieuw ontwerp kan vanaf 250 Euro (ex. Btw).

Vraag hier een offerte aan. Vermeld daarbij s.v.p. om hoeveel kaarten het gaat, het model waar jullie voorkeur naar uit gaat en de gewenste afmeting (A6, A5, langwerpig, vierkant etc).

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie