DwiBhumi Balinese bedrijfsfeesten styling decoratie

Balinese styling & decoratie

Wat betreft de styling van uw feestlocatie in de sfeer van Bali kunt u met DwiBhumi alle kanten op. Van eenvoudig, elegant en modern tot een extravagante kleurexplosie. Uw wens staat bij ons voorop en wij denken graag met u mee!

DwiBhumi beschikt over een groot aantal Balinese decoratiematerialen, zoals een Balinees tempeldecor, parasols in vele kleuren en afmetingen, vlaggen, beelden, houtsnijwerk en onmisbare versieringen van bijvoorbeeld gedroogd palmblad, die voor de kenmerkende sfeer van het Indonesische eiland zorgen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes op elkaar is afgestemd, van centrepiece, tot plafondversiering, bloemdecoraties en tafelschikkingen. En voor wie het thema ‘Bali’ helemaal wil doorvoeren zorgen wij voor passende ontwerpen voor uw uitnodigingen of bijvoorbeeld naambordjes bij de tafels.

Vrijwel al onze materialen komen rechtstreeks uit Bali. Sommige benodigdheden worden op aanvraag handgemaakt door onze eigen connecties op Bali of hier in Nederland, waardoor de uitstraling van uw event uniek is en bovendien de kosten beperkt bijven!

Deze website kan uiteraard slechte een beperkte indruk geven van onze mogelijkheden. Graag laten wij middels een vrijblijvend gesprek voorzien van beeldmateriaal zien wat er verder mogelijk is. En daarbij leggen we u en onszelf het liefst zo min mogelijk beperkingen op.

FLOWER DESIGN / TROPISCHE BLOEMDECORATIES

Wie aan Bali denkt, denkt aan bloemen!
DwiBhumi laat haar creativiteit graag de vrije loop en maakt zelfs met de eenvoudigste middelen en bloemen die in Nederland verkrijgbaar zijn een waar kunstwerk!

Wij verzorgen alle soorten bloemdecoraties die bij uw event aan de orde kunnen komen, zoals bij de hoofdingang, de ontvangstafel, tafeldecoraties/centerpieces, maar ook eventuele aandachttrekkers aan het plafond of de wanden.

Bij DwiBhumi vindt u geen standaard-pakketten, maar alleen maatwerk, geheel afgestemd op uw event en wensen.

Neemt u uiteraard geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op al u meer informatie wilt of een kennismakingsgesprek wilt aanvragen.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie