Reacties van clienten

Hieronder vindt u enkele reacties van onze relaties:

_______

WORKSHOP BELEEF BALI IN HET CODA-MUSEUM APELDOORN – januari 2015

“Inderdaad even het Bali-gevoel in Apeldoorn, met alle geluiden,
 geuren, kleuren en bewegingen die er bij horen. Het was goed georganiseerd, aan alles was gedacht, alle materialen bij de hand. Puntgaaf. En natuurlijk kon deze Bali-beleving helemaal tot zijn recht komen onder jullie uiterst kundige, professionele en liefdevolle leiding.
 Bali tot in iedere vezel. In staat om dit in zo’n korte tijd neer te zetten en
tot leven te brengen aan een willekeurige groep mensen en zelfs kleine kinderen mee te nemen.

Ontving gisteren ook de foto’s van de workshop. Meteen de link van jullie mooi verzorgde, rustige en uitnodigende website doorgestuurd naar familie, vrienden en bekenden. Ik was super trots!

 Had dit niet willen missen: Bali in het CODA-museum!”

– I. Brinkman – Apeldoorn (deelneemster workshop)

_____

BEDRIJFSFEEST BALI PERSONEELSVERENIGING AVEBE VEENDAM – november 2014

“Wij hebben de samenwerking met DwiBhumi heel prettig gevonden,  ook het contact met de organisatie verliep zeer goed. Jullie zijn zeer professioneel bezig, kleurrijke dans, fantastische kostuums en niet te vergeten de fraaie aankleding van de zaal. Iedereen waande zich in Balinese sferen.”

– T. Korthuis en M. Dammer (bestuur personeelsvereniging Avebe, Veendam)

_______

BALINEES BRUILOFTSFEEST AMSTERDAM – september 2014

“Toen ik op internet aan het zoeken was naar ‘Balinese danseressen’ kwam ik al snel op de site van DwiBhumi.  Ik was verheugd toen ik nog diezelfde dag een enthousiaste reactie kreeg dat zij op ons dinerfeest met Balinese catering wilden optreden.  Het was wel even uit de buurt maar dat was geen probleem. Van te voren konden we goed overleggen welke dansen het meest geschikt waren. De gasten wisten niets van het optreden, dus ze waren blij verrast, toen twee prachtige schoonheden binnen kwamen. De muziek en de kleding waren spectaculair. Er was een kenner in de zaal die mij later vertelde dat ze echt heel professioneel waren! Heel leuk ook dat de danseressen het bruidspaar met bloemblaadjes verblijdden. Ik sprak ook een dame die het optreden het hoogtepunt van de avond vond! We hebben allemaal genoten, hartelijk dank dames!!

– M. Roodbol (omgeving Amsterdam)

_______

VERJAARDAGSFEEST BALI HOOFDDORP – mei 2013

“Dwibumi heeft de 65-jarige verjaardag van mijn nicht in Hoofddorp onvergetelijk gemaakt. De zaal en het podium waren versierd met prachtige kleden en attributen. Een beamer projecteerde sfeerbeelden van Bali. Zoals één van de gasten het verwoordde: “Zodra ik de zaal binnenstapte, waande ik me in een andere wereld!” Tijdens de Balinese dansen verstomde elk gesprek. De bewegingen werkten zo aanstekelijk dat de DwiBhumi-danseressen zonder enige moeite een aantal gasten wist te verleiden om de welkomstdans mee te doen. Het feest werd helemaal een happening toen de Balinese catering die we eveneens via Dwibumi geregeld hadden een heerlijke rijsttafel verzorgde met gerechten die voor vele gasten een zeer aangename verrassing bleken en voor onze familieleden die al eens op Bali waren geweest een feest van herkenning waren. Het regende complimentjes over de heerlijke smaak. Kortom, een buitengewoon feest, anders dan anders!”

– A. Loyé (Zoetermeer)

_______

BALINEES VRIJGEZELLENFEESTJE AMERSFOORT – juni 2014

“Wij hebben allemaal erg genoten van de workshop Balinese dans voor het vrijgezellenfeestje van onze vriendin. Heel bijzonder en erg gaaf om te doen! Iedereen was enthousiast, en we vonden het enthousiasme van de docente ook erg motiverend!”

– I. Kuiper (Amersfoort)

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie