dwibhumi bali bedrijfsfeest balinese dans gamelan decoratie entertainment catering

De dansers van DwiBhumi

Balinese dansgroep DwiBhumi bestaat momenteel uit negen danseressen en dansers. Negen verschillende persoonlijkheden die samen dezelfde passie delen:

De dans en cultuur van Bali en Indonesie!

De meesten van de dansers van DwiBhumi hebben een professionele dansopleiding gevolgd in Indonesie en/of Nederland. Onder onze dansers bevinden zich ook dansers die gespecialiseerd zijn in andere Indonesische dansvormen, zoals Javaanse dans en Sumatraanse dans en tevens (Westerse) moderne dans.

Woon een optreden of workshop bij! – Wij vinden het leuk kennis met u te maken. U bent dan ook altijd welkom om een optreden of workshop van ons bij te wonen. Kijkt u hiervoor onder het kopje nieuws op deze website of meldt u aan voor onze digitale nieuwsbrief die ca. 1 x per 2 maanden verschijnt in uw mailbox, uiteraard zonder enige verplichting.

Repetities en Balinese danslessen in Den Haag – DwiBhumi repeteert twee keer per maand op zondag in de studio van wijkcentrum De Regenvalk aan de Weimarstraat 69 in Den Haag. Wij staan altijd open voor nieuwe dansers. Kom gerust een keer kijken of meedoen tijdens een van onze repetities. Vraag om meer informatie via het contactformulier.

Ook geven we Balinese danslessen in Den Haag voor beginners en gevorderden in wijkcentrum De Heldenhoek aan de Elandstraat 88.

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie