Offers offerandes Bali DwiBhumi lezing workshop

Workshops Bali voor uw gasten

Als gastheer of -dame wilt u het uw gasten zo aangenaam mogelijk maken en wilt u er bovendien van verzekerd zijn dat niemand zich verveelt.

DwiBhumi denkt daarom met u mee en biedt een aantal sportieve of culturele (en leerzame!) workshops aan. Ook het sociale aspect van samen een activiteit ondernemen wordt op deze manier aangesproken. Het geeft voldoening en energie en is echt eens wat anders dan gebruikelijk!

WORKSHOP BALINESE DANS

Workshop Balinese dans Balinese dance DwiBhumi
Workshop Balinese dans door DwiBhumi tijdns de Tong Tong Fair 2013

Denk bijvoorbeeld eens aan een workshop Balinese dans. Deze is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en ook voor kinderen. In korte tijd leren uw gasten de basisbeginselen van de elegante of juist krijgslustige Balinese dansbewegingen, gebaseerd op de Balinese tempeldansen.

Klik hier of op de foto voor meer informatie.

WORKSHOP BALINESE OFFERANDES MAKEN

Tong Tong Festival 2013 DwiBhumi workshops Balinese offerandes Aafke de Jong-13 kopie
Workshop Balinese offerandes maken door DwiBhumi – foto: Jeroen Langeveld

Ook boeiend is de hands-on workshop Balinese offerandes maken van fruit, koek en bloemen. Laat uw gasten zelf ervaren hoe het is om een grote toren van fruit op het hoofd te dragen!

Klik hier of op de foto voor meer informatie.

Door op bovenstaande links te klikken leest u meer over de betreffende Balinese cultuurworkshops.

Genoeg ingredienten dus voor een energiek, boeiend en soms ook hilarisch uurtje waarmee u uw gasten een onvergetelijke ervaring zult meegeven!

Vraagt u gerust om meer informatie via het contactformulier.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie