Een impressie van een Balinese bruiloft door DwiBhumi

Voor de Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar) in Den Haag in 2014 werd DwiBhumi gevraagd een demonstratie te geven van een bruiloft in Balinese stijl. Met liefde verzorgden we dan ook een middag met een demonstratie over Balinese huwelijksdracht, Balinese dans, muziek en natuurlijk allerlei lekkernijen die daarbij horen.

Nadat het bruidspaar was aangekleed, werd een een Balinese welkomstdans voor hen uitgevoerd door twee in Balinese kleding gehulde meisjes. Daarna kregen de gasten een stukje ijstaart met exotische smaken, waarna de kleurrijke stoet met parasoldragers onder begeleiding van het orkest een rondje over het terrein maakte.

Het werd een groot feest waarin wij konden laten zien wat we in huis hebben. Het was voor ons weer een prachtige gelegenheid om Bali dicht bij u kunnen brengen, in Nederland en Belgie!

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie