Fotografie / videografie

Onze beeldspecialisten hebben oog voor de sfeer van Bali

Uiteraard is het belangrijk om optimaal van het moment zelf te genieten, maar een prachtige herinnering op stilstaand of bewegend beeld met geluid kunt u op ieder gewenst moment terughalen.
Daarom werkt DwiBhumi samen met een team van vertrouwde foto- en videografen, die bovendien een voorliefde hebben voor Bali en Indonesie en weten waar we het over hebben!

De foto’s op onze website geven u alvast een indruk. Wij vinden ze zelf erg mooi, hopelijk u ook. Wij bevelen onze foto- en videografen dan ook van harte bij u aan!

Desgewenst bestaat de mogelijk tot een fotobooth met de gasten. Natuurlijk kunnen we ook aparte fotosessies verzorgen waarin de gefotografeerden in traditionele Balinese kledij worden gehuld of gefotografeerd worden met op de achterwand een beeltenis uit Bali, niet van echt te onderscheiden.

Via ons contactformulier kunt u meer informatie en een offerte aanvragen.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie