Fotografie & videografie

Onze beeldspecialisten hebben oog voor de sfeer van Bali

Uiteraard is het belangrijk om optimaal van het moment zelf te genieten, maar een prachtige herinnering op stilstaand of bewegend beeld met geluid kun je op ieder gewenst moment terughalen.
Daarom werkt DwiBhumi samen met een tweetal van vertrouwde foto- en videografen, die bovendien een voorliefde hebben voor Bali en Indonesie en weten waar we het over hebben!

De foto’s op onze website geven jullie alvast een impressie van wat er ook mogelijk is voor een fotoreportage van jullie bruiloft!

Desgewenst bestaat de mogelijk tot een pre-weddingshoot of een extra fotobooth met de gasten. Natuurlijk kunnen we ook aparte fotosessies verzorgen waarin de gefotografeerden in traditionele Balinese kledij worden gehuld of gefotografeerd worden met op de achterwand een beeltenis uit Bali, niet van echt te onderscheiden.

Vraag gerust om meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie