Authentieke Balinese rijsttafel & hapjes

Authentieke Balinese gerechten bereid met een snufje cinta (= ‘liefde’, maar dat hadden jullie al begrepen . . . )

Ook onze chefkok hebben wij met zorg uitgezocht. Afkomstig uit Bali weet zij de authenticiteit van de gerechten van haar geboortestreek te behouden en keert zij regelmatig terug om nieuwe inspiratie op te doen.

Biologisch en zo puur mogelijk – Wij vinden het ook belangrijk dat onze catering wordt bereid met zoveel mogelijk biologische ingredienten. Hieraan wordt de uiterste zorg besteed. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met uw specifieke dieetwensen of als u of uw gasten ergens allergisch voor zijn. Zo zijn wij in het westen bijvoorbeeld niet gewend aan erg heet eten. Daarom worden de verschillende sambalans op verzoek apart geserveerd. Wij passen het graag voor u aan. Want een ding staat voorop; het welzijn, de gezondheid en tevredenheid van u zelf als bruidspaar en uw gasten!

We draaien er maar niet omheen; wij zijn ook een beetje verliefd op onze kok en haar gerechten.  Maar met jullie willen we hen graag delen!

Natuurlijke uitstraling – Ook vinden wij, net als jullie, de uitstraling van de gerechten belangrijk, en al helemaal als het om jullie bruiloft gaat! De gerechten worden daarom gepresenteerd in prachtige handgevormde Balinese stoofpotten van rode klei en gedecoreerd met fris, groen bananenblad. Net zoals op Bali, dus. En duidelijk anders dan de gemiddelde catering in Nederland.

DwiBhumi Balinese catering rijsttafel
Traditionele Balinese sate lilit

Zoete en hartige Balinese hapjes – Ook verzorgen wij heerlijke en aantrekkelijke zoete en hartige Balinese hapjes en gebakjes voor tussendoor of als dessert. Niet alleen een lust voor het oog, ook de smaak is subtiel, tropisch en verrassend licht.

Zijn jullie ook benieuwd naar onze desserts, bruidstaarten en ijstaarten? Klik dan hier en surf naar onze speciale pagina.

Vraagt u gerust meer informatie of een offerte aan via het contactformulier. Geeft daarbij graag aan om hoeveel personen het gaat, of er dieetwensen zijn en zo ja, welke, en in welke plaats jullie huwelijksfeest of receptie plaatsvindt. Jullie ontvangen dan binnen enkele dagen onze menu-voorbeelden en de offerte.

Foto’s: collectie DwiBhumi, met dank aan Wild©ART

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie