DwiBhumi Balinese catering hartige en zoete hapjes

Food & drinks Bali

In Indonesië, en zeker ook op Bali,  is eten “the talk of the day”. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier uren over zitten keuvelen en altijd weet iemand het wel beter.

Maar ook tijdens bruiloften hier in Nederland en Belgie zijn de gasten altijd reuze benieuwd naar de feestmaaltijd. Niet alleen is het belangrijk dat de smaakpapillen aan hun trekken komen, het oog wil ook wat. Hiervan zijn wij ons maar al te bewust!

De food-specialisten met wie wij samenwerken gebruiken  dan ook een speciaal ingrediënt, waardoor het eten altijd heerlijk smaakt; een snufje cinta (“liefde” in het Indonesisch, tresna op z’n Balinees)!

Authentieke Balinese rijsttafelDwiBhumi verzorgt jullie complete Balinese rijsttafel . . . toch weer even wat anders dat de gemiddelde Indonesische rijsttafel de we allemaal wel kennen. Prachtig ogende gerechten, feestelijk opgediend en bereid met zoveel mogelijk biologische producten.

Op de speciale pagina over onze Balinese catering lees je meer en kun je tevens een offerte aanvragen.

Zoete en hartige Balinese hapjes, gebakjes en desserts – Naast een complete Balinese rijsttafel verzorgen wij tevens zoete en hartige Balinese hapjes, gebakjes en desserts. Van de aanblik alleen al zullen uw gasten zich senang voelen!

Balinese bruidstaarten en ijstaarten – Maak een verpletterende indruk op jullie gasten met onze Balinese bruidstaarten en ijsttaarten. DwiBhumi ontwerpt bijzondere en unieke, maar altijd schitterend uitgevoerde bruidstaarten, of voor wie eens iets anders wil: ijstaarten! Zowel wat betreft uiterlijk als wat betreft smaak brengen we Bali graag dichterbij. Kijk gerust eens op onze speciale pagina.

Balinese dansgroep, Balinese dans, Indonesische dansgroep, Indonesische dans, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie