Tropische trouwlocaties in Nederland & Belgie

DwiBhumi beveelt jullie graag een aantal locaties in Nederland en België aan die stuk voor stuk een tropische uitstraling hebben en daarom perfect kunnen passen voor jullie Balinese bruiloft.

Te denken valt aan de Hortus Botanicus in Leiden, de Burgers’ Bush in Arnhem, maar ook het VOC-schip De Batavia in Almere of minder bekende locaties, zoals de Millinger Theetuin vlakbij Nijmegen.  Allen fotogenieke locaties met een warme en bijzondere uitstraling. Hier zullen jullie en jullie gasten aangenaam toeven.  Voor een aantal uur wanen jullie je in een andere wereld, ver van de drukke, jachtige dagelijkse gang van zaken.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Wij hebben volop tips voor jullie!

Neem vrijblijvend contact met ons op als jullie meer willen weten over de mogelijkheden voor jullie bruiloft a la Bali in Nederland of Belgie.

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie