Tuin der Goden

Zou u het ook fijn vinden om uw tuin het hele jaar door een tropische aanblik te geven? Bijzondere bloemen en planten, mooie tuinbeelden en gebruik van natuurlijke materialen helpen mee om u gedurende ieder seizoen een gevoel van warmte te geven. Gewoon bij u thuis! Een plek waar u zich, bij heerlijk weer, waant in een oase van rust, maar die in de koudere jaargetijden nog steeds het gevoel van het verre tropische Bali weerspiegelt.

Kalmte, harmonie en natuurlijke materialen – Balinese tuinen stralen kalmte en harmonie uit door het gebruik van natuurlijke materialen als steen, hout of bamboe, maar ook door een speciaal gevoel voor ontwerp waarin alles in balans is met elkaar.

Uiteraard kan niet alles in ons koele klimaat welig groeien en bloeien. Toch creëren onze tuinarchitect en hovenier met wat eenvoudige aanpassingen uw eigen tropische tuinparadijs.

Bloemdecoraties-DwiBhumi1

Het ontwerp – Graag komen we een keer bij u langs om uw huidige tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van dit vrijblijvende kennismakingsgesprek maken we dan een ontwerp (dit kan al vanaf 500 Euro!). Afhankelijk van uw keuze in bloem- en plantsoorten en overige materialen zoals steen, hout en decoratie (bv. een waterval, tuinbeelden etc.), kunt u verder zelf het budget bepalen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak.

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie