kaarten-bali-bloemen-dwibhumi-uitnodigingen-trouwkaarten-verjaardagskaarten-geboortekaarten-kaartjes

Bali kaartencollectie

Op Bali kent creativiteit geen grenzen. Vandaar dat het creatieve team van DwiBhumi ook zelf uitnodigingen, naamkaartjes en eventueel ander drukwerk ontwerpt, geheel in eigen harmonieuze stijl. Zo maakt u uw evenement, bruiloft, feest of receptie in Balinese sfeer helemaal compleet!

In onze ontwerpen is altijd iets van de sfeer van Bali en Indonesië te proeven. Met net dat beetje extra raffinement verzekert u uw collega’s, VIP’s, familie of vrienden van een verfijnde uitnodiging die alvast een tipje van de sluier van uw feest of evenement oproept.

ONZE COLLECTIE BALI-KAARTEN 

De prijslijst vindt u onderaan de pagina!

BESTELLEN Wilt u een bestelling doen of meer informatie aanvragen, stuurt u ons gerust een e-mail via info@dwibhumi.nl of via ons contactformulier (deze blijkt in de praktijk wel eens niet aan te komen, dus het beste is het sturen van een e-mail!)

NIEUW! BALI BUNGA (bloemen van Bali)

ACTIE: Geef uw kaarten een persoonlijke touch! T/m/ 31 januari 2016 kunt u uw kaarten uit de BALI BUNGA-collectie kosteloos laten voorzien van een uitgesneden tekst (mits deze niet al te lang is, want het moet uiteraard op de kaart passen en nog leesbaar zijn).

BALI BUDAYA (cultuur van Bali)

BALI ALAM (natuur van Bali)

BALI WAYANG (wordt momenteel aan gewerkt – een serie met bekende figuren uit het Balinese schimmenspel/wayang kulit)

BALI PRADA (wordt momenteel aan gewerkt – een serie met Balinese siermotieven (goud geschilderd of van bladgoud) die je vaak terugvindt in beeldhouwwerk en Balinese danskleding)

Houdt u onze collectie in de gaten, want met regelmaat komt er weer een nieuw ontwerp bij! Ook kunt u op aanvraag door ons een nieuw ontwerp laten maken voor een nog persoonlijkere touch.

Hoe komen onze Bali-kaarten tot stand? – Voor ons is de kunst en cultuur van Bali een grote inspiratiebron. Wij laten ons bijvoorbeeld inspireren door de verfijnde offerandes die Balinese vrouwen dagelijks uit vers palmblad snijden en weven. Ook de wereld van de Balinese wayang kulit, het schaduwpoppentheater, is van invloed op onze ontwerpen.  Deze patronen kun je bijvoorbeeld terugvinden in onze uitnodigingskaarten en naambordjes voor bij de tafelschikking.

Onze ontwerpen zijn uniek en beginnen altijd met een met de hand gemaakte tekening. Deze wordt vervolgens met behulp van lasertechniek uit het papier gesneden. Het opengewerkte papier geeft een magisch effect, dat helemaal in de stijl van uw evenement a la Bali past.

Kleur, formaat en tekst – Uiteraard kunnen de kaarten worden bedrukt en zijn ze leverbaar in zo goed als iedere kleur. Ook kunnen de afmetingen worden aangepast aan uw wens (de kaarten op de foto’s zijn bijna allemaal in A6-formaat (formaat ansichtkaart), sommige zijn enkel, andere dubbel, maar alle variaties zijn mogelijk).

Nieuw ontwerp – Op aanvraag maken wij voor u graag een nieuw Bali-ontwerp, zodat u verzekerd bent van een unieke kaart voor uw speciale gelegenheid. Het maken van een nieuw ontwerp kan al vanaf 250 Euro.

SPECIAAL UNIEK KADO VOOR UW DIERBARE(N)

One-of-a-kind ontwerpen als speciaal kado of dierbare herinnering – Voor speciale gebeurtenissen maken wij ook unieke ontwerpen (tevens met de hand uitgesneden!) bijvoorbeeld voor boven het bedje van een pasgeborene of als herinnering aan een overleden dierbare. Wij vinden het bijzonder als degene voor wie het papieren kunstwerk ook een speciale band met Bali heeft, maar ook van andere onderwerpen maken we op en verfijnde manier iets unieks.

Vraag ons gerust om meer informatie of een offerte. Dat kan via ons contactformulier.

PRIJSLIJST BALI-KAARTEN COLLECTIE

Prijslijst Bali kaartencollectie DwiBhumi
Prijslijst Bali Kaartencollectie DwiBhumi
Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie