Tropische locaties in Nederland en Belgie

DwiBhumi beveelt u graag een aantal locaties in Nederland en België aan die stuk voor stuk een tropische uitstraling hebben.

Te denken valt aan de Burgers Bush in Arnhem, maar ook het VOC-schip “De Batavia” in Almere of natuurlijk minder bekende of voor de handliggende locaties zoals de echte Balinese tempel bij de bijzonderen dierentuin van Pairi Daiza bij Brussel.  Allen fotogenieke locaties met een warme en bijzondere uitstraling. Hier zullen uw gasten aangenaam vertoeven.  Voor een aantal uur waant u zich in een andere wereld, ver van de drukke, jachtige dagelijkse gang van zaken.

Ook niet-tropisch ogende locaties vormen wij om tot een Bali-beleving!

Uiteraard kunnen wij ook minder tropisch uitziende locaties in een Balinees jasje steken, dus waar uw evenement ook zal plaatsvinden, u zult verzekerd zijn van een resultaat dat uw gasten voor even de dagelijkse beslommeringingen zal doen vergeten.

Wij hebben bovendien volop tips en helpen u graag de locatie van uw keuze te stylen in Balinese sfeer!

Neemt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op als u eens een kennismakingsgesprek wilt aanvragen.

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie