dwibhumi-bali-wedding-bruiloft-trouwkaarten-uitnodigingen_danseres

Ontwerp en drukwerk Bali

Op Bali kent creativiteit geen grenzen. Vandaar dat DwiBhumi ook zelf naamkaartjes en eventueel ander drukwerk, zoals menukaarten zelf ontwerpt in een harmonieuze stijl. Zo maakt u uw evenement of feest in Balinese stijl helemaal compleet!

In onze ontwerpen is altijd iets van de sfeer van Bali en Indonesië te proeven. Met net dat beetje extra raffinement verzekert u uw collega’s, VIP’s, familie of vrienden van een verfijnde uitnodiging die alvast een tipje van de sluier van uw feest of evenement oproept.

DwiBhumi voegt regelmatig nieuwe ontwerpen aan haar collectie toe. Houdt u daarom onze website in de gaten of meldt u aan voor onze digitale nieuwsbrief die vervolgens ca. 1 x per 2 maanden zonder wat voor verplichting dan ook zal verschijnen in uw mailbox.

Inspiratie uit Bali – Wij laten ons bijvoorbeeld inspireren door  de verfijnde offerandes die Balinese vrouwen dagelijks uit vers palmblad snijden en weven. Ook de wereld van de Balinese wayang kulit, het schaduwpoppentheater, is van invloed op onze ontwerpen.  Deze patronen kun je bijvoorbeeld terugvinden in onze uitnodigingskaarten en naambordjes voor bij de tafelschikking.

Al onze ontwerpen zijn uniek. Het begint met een tekening die met de hand is vervaardigd. Deze wordt vervolgens door een machine uit het papier gesneden met behulp van laser. Het doorzichtige effect dat doet denken aan stof van kant, geeft een magisch effect, dat helemaal in de stijl van uw evenement a la Bali past.

Kleur, formaat en tekst – Uiteraard kunnen de kaarten worden bedrukt en zijn ze leverbaar in zo goed als iedere kleur. Ook kunnen de afmetingen worden aangepast aan uw wens (de kaarten op de foto’s zijn in A6-formaat, sommige zijn enkel, andere dubbel, maar alle variaties zijn mogelijk).

Nieuw ontwerp – Kunt u niet passends vinden in onze bestaande collectie? Op aanvraag maken wij voor u graag een nieuw ontwerp, zodat u verzekerd bent van een unieke kaart voor uw speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld de geboorte van een kind of het overlijden van een dierbare, als blijvende herinnering. Het maken van een nieuw ontwerp kan al vanaf 250 Euro.

Vraag ons gerust om meer informatie of een offerte. Dat kan via ons contactformulier.

Be Sociable, Share!

Balinese dansgroep, Indonesische dansgroep, dansworkshops, lezingen, culturele workshops, verhuur Balinese decoratiematerialen, Balinese catering, cursus bahasa indonesia den haag, Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie