dwibhumi balinese culturele workshops bruiloften

Balinese culturele workshops voor jullie gasten

Uiteraard staan jullie zelf in het middelpunt van de belangstelling op jullie trouwdag. Maar omdat jullie die dag niet willen vieren zonder jullie dierbaren, hechten jullie er ook waarde aan om ook jullie gasten in het zonnetje te zetten.

Terwijl jullie alleen oog voor elkaar hebben en er talloze fotomomenten voorbij zullen komen, wil je je er zeker van zijn dat jullie genodigden het ook naar hun zin hebben.

Wel eens aan een een hands-on Balinese workshop gedacht?

Met wat eenvoudige middelen kunnen je gasten bijvoorbeeld zelf een wensoffertje voor jullie maken van bloemen en papier of leren de kinderen een heuse Balinese welkomstdans die ze uiteraard voor jullie mogen opvoeren! En wat dacht je van het maken van een eigen vlieger die ze bij mooi weer kunnen oplaten?

En er zijn nog veel meer mogelijkheden om hen op plezierige, gezellige en leerzame manier bezig te houden. Zoals een workshop wayangpoppen (schaduwpoppen) maken of leren batikken.

Laat je inspireren door hieronder op de namen van de diverse workshops te klikken en kijk wat jullie leuk lijkt voor jullie gasten, oud en jong.

Lees hier meer over onze workshops Balinese dans

Lees hier meer over onze workshop Balinese wayangpoppen maken

Lees hier meer over onze workshop Balinese offerandes maken

Vraag om meer informatie of een offerte via het contactformulier.

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland