dwibhumi balinese bruiloft decoratie styling

Styling & entourage

Wat betreft styling in de sfeer van Bali kun je met
DwiBhumi alle kanten op. Van eenvoudig, elegant en modern tot een extravagante kleurexplosie. Jullie wens staat bij ons voorop en wij denken graag met jullie mee!

DwiBhumi beschikt over een groot aantal Balinese decoratiematerialen, zoals parasols, vlaggen, beelden, houtsnijwerk en onmisbare versieringen van bijvoorbeeld gedroogd palmblad, die voor de kenmerkende sfeer van het eiland zorgen.

Daarnaast staat ons creatieve team klaar om samen met ieder koppel een eigen design maken voor een bruiloft waarin alle details op elkaar zijn afgestemd. Jullie kunt bij ons terecht voor binnen- en buitendecoratie, tafeldesign, en nog veel meer.

Onze materialen komen rechtstreeks uit Bali. Sommige benodigdheden worden op aanvraag handgemaakt door ons eigen team, waardoor de uitstraling van uw bruiloft uniek is en bovendien de kosten beperkt bijven!

Deze website kan slechte een kleine indruk geven van onze mogelijkheden. Graag komen wij vrijblijvend bij jullie langs om door middel van beeldmateriaal te laten zien wat er mogelijk is.

Neem uiteraard geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland