dwibhumi-bali-wedding-bruiloft-trouwkaarten

Trouwkaarten en drukwerk a la Bali

Op Bali kent creativiteit geen grenzen. Vandaar dat DwiBhumi ook de uitnodigingen, naamkaartjes en eventueel ander drukwerk zelf ontwerpt, geheel in harmonie met de stijl van jullie bruiloft a la Bali in Nederland.

In onze ontwerpen is dan ook altijd iets van de sfeer van Bali en Indonesië te proeven. Met net dat beetje extra raffinement verrassen jullie je geliefden, familie en vrienden van een verfijnde uitnodiging en lichten jullie al een tipje van de sluier op van het thema van jullie Balinese huwelijksfeest.

Wij laten ons bij het ontwerpen van onze trouwkaarten bijvoorbeeld inspireren door het verfijnde kantwerk van de kebaya – de tempeldracht voor vrouwen op Bali – en de offerandes die Balinese vrouwen dagelijks uit vers palmblad snijden en weven. Misschien kennen jullie ook wel de haast transparante figuren uit het Indonesische schimmenspel (wayang kulit), oftwel het wayang poppenspel. Deze patronen vind je bijvoobeeld terug in onze huwelijkskaarten, uitnodigingen en naambordjes voor de tafelschikking.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in zogenaamd “stansen”.  Dat zijn afbeeldingen die uit het papier worden gesneden. Dit geeft een magisch effect, dat helemaal in de stijl van jullie bruiloft past.

Hieronder vind je de vaste kaarten uit onze speciale collectie. Deze wordt geregeld opgefrist met een nieuw ontwerp. Natuurlijk maken wij ook graag een geheel uniek ontwerp voor jullie!

Kleur, formaat en tekst – De kaarten worden bedrukt en zijn leverbaar in zo goed als iedere kleur. Ook kunnen de afmetingen worden aangepast aan jullie wens (de kaarten op de foto’s zijn in A6-formaat, sommige zijn enkel, andere dubbel, maar alle variaties zijn mogelijk).

Nieuw ontwerp – Op aanvraag maken wij graag een nieuw Bali-ontwerp voor jullie, zodat jullie verzekerd zijn van een unieke kaart speciaal voor jullie Balinese bruiloft in Nederland. Het maken van een nieuw ontwerp kost ca. 295 Euro (ex. Btw).

Prijzen* – Prijzen vanaf 2,50 Euro per kaart (exclusief enveloppe). Vraag uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina. Bij oplagen van meer dan 100 stuks ontvangen jullie bovendien 10% korting en per 25 stuks ontvangen jullie ook nog eens 1 kaart extra.

*Per bestelling van 50 kaarten gaat 5 Euro  naar de Stichting Taksu die de studie van getalenteerde Balinese jonge artiesten mogelijk maakt (www.taksu.nl)

Naam model per kaart (tussen haakjes de Indonesische of Balinese naam)

Model 1  –  Balinese danseres (penari Bali)

Model 2  –  Muurhagedisjes (cecak)

Model 3  –  Bamboe 1 (bambu 1)

Model 4  –  Bamboe 2 (bambu 2)

Model 5  –  Rijstveldlandschap (pemandangan sawah)

Model 6  –  Bloemmotief (perada)

Model 7  – Tempelpoortje (gapura)

Model 8  –  Fruitofferandes (banten gebogan)

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland