dwibhumi balinese catering indonesische rijsttafel

Authentieke Balinese catering

Authentieke Balinese gerechten bereid met een snufje cinta (‘liefde’, maar dat hadden jullie al begrepen . . . )

Ook onze chefkok hebben wij met zorg uitgezocht. De Balinese Ni Luh Dian Eka Suryani, weet de authenticiteit van de gerechten van haar geboortestreek te behouden. In sommige gevallen enigszins aangepast aan de Nederlandse smaak. In Nederland zijn wij bijvoorbeeld niet gewend aan erg heet eten. Daarom worden de verschillende sambals apart geserveerd.

Dian werkte ooit samen met de beroemde Indische kok Lonny Gerungan, onder andere bekend van zijn televisieprogramma’s. Van hem heeft ze veel geleerd, met name over presentatie en organisatie.

We draaien er maar niet omheen; wij zijn ook een beetje verliefd op onze kok en haar gerechten.  Maar met jullie willen we hen graag delen!

Biologisch en zo puur mogelijk – Wij vinden het ook belangrijk dat onze catering wordt bereid met zoveel mogelijk biologische ingredienten. Hieraan wordt de uiterste zorg besteed. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met uw specifieke dieetwensen of als u of uw gasten ergens allergisch voor zijn. Wij passen het graag voor u aan. Want een ding staat voorop; het welzijn, de gezondheid en tevredenheid van u zelf als bruidspaar en uw gasten!

Natuurlijke uitstraling – Ook vinden wij, net als jullie, de uitstraling van de gerechten belangrijk, en al helemaal als het om jullie bruiloft gaat! De gerechten worden daarom gepresenteerd in prachtige handgevormde Balinese stoofpotten van rode klei en gedecoreerd met fris, groen bananenblad. Net zoals op Bali, dus. En duidelijk anders dan de gemiddelde catering in Nederland.

Zoete en hartige Balinese hapjes – Ook verzorgen wij heerlijke en aantrekkelijke zoete en hartige Balinese hapjes en gebakjes voor tussendoor of als dessert. Niet alleen een lust voor het oog, ook de smaak is subtiel, tropisch en verrassend licht.

Vraagt u gerust meer informatie of een offerte aan via het contactformulier. Geeft daarbij a.j.b. aan om hoeveel personen het gaat, of er dieetwensen zijn en zo ja, welke,  en in welke plaats jullie huwelijksfeest of receptie plaatsvindt. Jullie ontvangen dan binnen enkele dagen onze menu-voorbeelden en de offerte.

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland