DwiBhumi Capri ijstaarten en bruidstaarten Balinese stijl en Indonesische smaak

Balinese bruidstaarten en ijstaarten

Ijstaarten en bruidstaaren in Balinese stijl en smaak – Naast Balinese catering verzorgen wij ook bruidstaarten en ijstaarten met inspiratie uit Bali, zowel kwa smaak als wat betreft het design! Deze worden speciaal voor DwiBhumi gemaakt door de beroemde Rotterdams-Italiaans-Indonesische ijssalon Capri van Claudio en Nova Burdo-Marseline. De taarten worden door heel het land bezorgd. *

Ambachtelijk Italiaans ijs en tropische smaken – De combinatie van heerlijk zacht ambachtelijk Italiaans ijs en Indonesische smaken, voor zover mogelijk bereid met verse vruchten als manggo, lychee, kokos of de roemruchte vrucht durian  maken dat u uw gasten echt zult doen smeken naar meer! En met smaken als groene thee of zwarte sesam zijn jullie bovendien helemaal up-to-date, want fusionfood is niet voor niets “hot” . . . ook als het om ijs gaat.

Hieronder een impressie van onze ijstaarten. Er komen regelmatig nieuwe modellen bij. De smaak wordt aangepast aan uw wensen en als u wilt kan ook het uiterlijk worden aangepast. Geef ons uw idee door en wij maken er een prachtige, unieke (ijs)taart van!

Offerte aanvragen – U kunt via het contactformulier een offerte aanvragen en meer informatie inwinnen. Geeft u daarbij a.u.b. de naam van het betreffende taartmodel door waar uw voorkeur naar uit gaat en het aantal personen. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw offerte.

* De ijstaarten komen ook bijna overal, alleen halen we Groningen en Limburg helaas niet (ijs heeft nu eenmaal de eigenschap dat het smelt 😉 . . . waarvoor onze excuses!

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland