dwibhumi-bali-wedding-nederland-bruiloft1 kopie

Jullie Balinese bruiloft in Nederland

Wie droomt er nooit eens van een tropisch eiland?

Je kunt natuurlijk blijven dromen, en laten we eerlijk zijn, soms zijn dromen gewoon mooier dan de werkelijkheid, maar je kunt die werkelijkheid ook een beetje aantrekkelijker maken. En daar hoef je niet eens perse ver voor te reizen (naar Bali kun je wellicht altijd nog gaan). . .

Wij zorgen ervoor dat je hier je droomhuwelijk zult beleven, als voorproefje van jullie huwelijksreis, of gewoon omdat je je gasten niet op kosten wilt jagen. Of omdat je zo’n mooie vakantie op Bali hebt beleefd en sindsdien wel iedere dag op Bali zou willen zijn, of…..of….er zijn zoveel redenen te bedenken.

Beleef Bali met al je zintuigen
Wordt je enthousiast van de idee om de sfeer van Bali van dicht bij te kunnen proeven, ruiken, voelen, horen, zien, kortom, te beleven met al je zintuigen?

Laat DwiBhumi je dan meenemen op reis, maar dan wel in eigen land en binnen het bereik van je portemonne.

Deze website geeft een indruk van wat DwiBhumi jou heeft te bieden op het gebied van trouwen in de sfeer en stijl van Bali in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de styling van jullie locatie, jullie outfit, het eten, dans- en gamelanoptredens, passende uitnodigingen, een bruidstaart a la Bali en nog meer tropische verrassingen.

En zo komt jou droom toch opeens een heel stuk dichterbij! Want laten we wel wezen, je kunt natuurlijk altijd nog op huwelijksreis naar Bali gaan!

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland