dwibhumi balinese bruiloften nederland

Introductie

Wij brengen Bali dicht bij huis

Bali. De mystieke atmosfeer, bijzondere rituelen en intrigerende kunstvormen, verfijnde kleuren en geuren . . . een eindeloze bron van inspiratie.

Tsja, wie droomt er nooit eens van een tropisch eiland?

Je kunt natuurlijk blijven dromen. En laten we eerlijk zijn, soms zijn dromen gewoon ook een stuk mooier dan de werkelijkheid. Maar je kunt de werkelijkheid ook een beetje aantrekkelijker maken. En daar hoef je niet eens perse ver voor te reizen!

Het team van DwiBhumi zorgt ervoor dat je hier, thuis in Nederland of Belgie, je droomhuwelijk in Balinese stijl en sfeer kunt beleven. Als voorproefje van jullie huwelijksreis, of gewoon omdat je je gasten niet op kosten wilt jagen. Of misschien heb je onlangs zo’n mooie vakantie op Bali beleefd dat je sindsdien het liefst iedere dag op Bali zijn. Of wellicht heb je op een andere manier een band met Bali of Indonesie . . . er zijn volgens ons zoveel redenen te bedenken om de sfeer van Bali dichterbij huis te willen halen en geloof ons, wij begrijpen dat!

Beleef Bali met al je zintuigen
Wordt je enthousiast van de idee om de sfeer van Bali van dicht bij te kunnen proeven, ruiken, voelen, horen, zien, kortom, te beleven met al je zintuigen zonder daarvoor een jetlag te hoeven oplopen?

Laat DwiBhumi je dan meenemen op reis, maar dan wel in eigen land en binnen het bereik van jullie portemonnee.

Deze website geeft een indruk van wat DwiBhumi jou te bieden heeft op het gebied van trouwen in de sfeer en stijl van Bali in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de styling van jullie locatie, jullie outfit, het eten, dans– en gamelanoptredens, passende uitnodigingen, een bruidstaart a la Bali en nog meer tropische verrassingen.

En zo komt jullie droom  opeens een stuk dichterbij! Want laten we wel wezen, je kunt natuurlijk altijd nog (een keer) naar Bali gaan!

Laat je inspireren op onze website. Mochten jullie vragen hebben of een keer een kennismakingsgesprek willen aanvragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland