dwibhumi balinese bruiloften nederland

Het Team

DwiBhumi bestaat uit een bevlogen en getalenteerd team van professionals op het gebied van onder andere Balinese catering, entertainment, decorbouw, styling, ontwerp en make-up.

DwiBhumi staat sinds 1999 onder de enthousiasmerende leiding van danseres, choreografe en liefhebster van de mensen, kunst en cultuur van Bali, Aafke de Jong. Met haar jarenlange ervaring als directeur van een cultureel centrum dat zij oprichtte in samenwerking met Museum Puri Lukisan in Ubud, Midden Bali, is zij de motiverende factor achter het bedrijf, dat sinds 2003 operationeel is vanuit Nederland.

Partners – Trots zij wij om samen te mogen werken met de Balinese chefkok Ni Luh Dian Eka Suryani, die het als haar missie ziet om de authentieke keuken van haar geboortestreek meer bekenheid te geven in Nederland en Belgie. Bovendien maakt zij zoveel mogelijk gebruik van biologische ingredienten. Een absolute aanrader!

Een partner met wie DwiBhumi ook nauw samenwerkt is de bekende Rotterdamse Ijssalon Capri vanClaudio en Nova Burdo-Marseline. Zij zorgen voor onze grandioze ijstaarten en bruidstaarten in Balinese stijl.

Bijna alle prachtige foto’s op deze website zijn van de hand van Marcel van Beek (wild©ART Photography), aan wie wij veel dank zijn verschuldigd. Ook kunnen de fotografen van  wild©ART een schitterende reportage maken van jullie huwelijksdag!

Daarnaast hebben we goede contacten met een aantal “tropische” trouwlocaties in Nederland en Belgie.

Verder . . . De dansgroep van DwiBhumi houdt maandelijks repetities in Rotterdam onder leiding van Aafke de Jong. Tevens geeft zij lessen in de Indonesische taal, vanuit haar studie aan de Universiteit Leiden.

DwiBhumi biedt veel van wat met Bali heeft te maken, maar vindt je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken wij graag naar een oplossing, want we blijven ons graag ontwikkelen!

Weblog en Facebookpagina – Middels ons weblog en onze Facebook-pagina (www.facebook.com/dwibhumi) houden wij jullie graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. We nodigen jullie ook graag uit je in te schrijven op onze digitale nieuwsbrief (dat kan via het contactformulier o.v.v. “aanmelding nieuwsbrief”).

Like je ons? – Ook zouden we het erg leuk vinden als jullie onze Facebook-pagina zouden willen liken. Dat kan via de Facebook Like-button linksboven op deze website. Maar voel je hiertoe uiteraard niet verplicht!

Rest ons jullie een hele boeiende reis door onze website te wensen in aanloop naar jullie bijzondere dag. Wij beschouwen het als een eer hieraan een bijdrage te mogen leveren, goot of klein. En als het alleen bij het browsen door deze site blijft is dat natuurlijk ook goed. Alhoewel we het geweldig zouden vinden om te mogen helpen jullie droomhuwelijk waar te maken!

Een altijd zonnige groet van het team van DwiBhumi!

 

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland