Nieuw: Balinese ijstaarten en bruidstaarten!

Dat tegenpolen elkaar aantrekken wisten we al. Warm en koud gaan dus heel goed samen! Willen jullie je bruiloft een bijzonder tintje meegeven? Verras jullie gasten met een bijzonder en unieke ijstaart of bruidstaart in de stijl van Bali.

Speciaal voor onze Balinese bruiloften maakt de beroemde ijssalon Capri uit Rotterdam ijstaarten en bruidstaarten met het thema Bali….en als jullie dat willen zelfs met Indonesische smaken, zoals manggo, lychee, kokos, groene thee (sjiek!), zwarte sesam (sjieker!) en voor de berani‘s onder jullie zelfs durian (niet zo sjiek, maar wel erg gedrufd)! Maar de bruidstaarten en ijstaarten zijn natuurlijk ook leverbaar in de alom bekende Europese smaken.

Hieronder een aantal van onze voorbeelden, kleurrijk, elegant en zeker niet alledaags. Ze zijn nergens anders verkrijgbaar. Maar ook aan jullie eigen fantasie kunnen wij gehoor geven. Alle soorten ontwerpen zijn bespreekbaar.

De ijstaarten en bruidstaarten worden bovendien door (bijna) het hele land bezorgd!

Lees hier meer over onze Balinese ijstaarten en bruidstaarten.

Vraag via ons contactformulier meer informatie aan over de mogelijkheden en prijzen.

DwiBhumi met stand Balinese bruiloften en evenementen op Tong Tong Fair 2014

Hieronder een foto-impressie van onze stand tijdens de afgelopen Tong Tong Fair 2014 op het Malieveld in Den Haag.

Samen met de Rotterdamse ijssalon Capri, die in opdracht van ons ijstaarten en bruidstaarten maakt in Balinese stijl en met Indonesische smaken cake en ijs, kreeg DwiBhumi Bali Wedding & Events Nederland 12 dagen lang de kans om over onze activiteiten op het gebied van Balinese bruiloften en evenementen in Nederland en Belgie te vertellen.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement lieten we het publiek zien, horen, proeven, voelen en ruiken wat Bali is en hoe DwiBhumi wij de sfeer van dit eiland dichterbij brengt. Zo dichtbij . . . je hoeft er niet eens een vliegticket voor te kopen. Scheelt bovendien een jetlag!

Ook verzorgden we twee maal een demonstratie over Balinese bruidskleding en bootsten we een mini-bruidsceremonie na, met Balinese optochtmuziek, een welkomstdans en natuurlijk . . . taart! Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de vereniging voor het behoud van de Balinese cultuur in Nederland Banjar Suka Duka Nederland. Aan hen veel dank oftewel matur suksma op z’n Balinees!

bruiloften in Balinese sfeer in Nederland